INFORMACIÓ - EQUIP - REGLAMENT - INSCRIPCIONS - EL FRED - ALLOTJAMENT - LLOGUER PULKA

 

 

ALLOTJAMENT - Rovaniemi150

Rovaniemi150, 19.-22 Febrer 2016.

A Rovaniemi al mes de febrer és temporada alta i, per això, malgrat que hi ha molts hotels, no sempre és facil trobar-hi allotjament.

 

Per poder trobar habitacions lliures durant la temporada alta, us demanem que feu la reserva amb prou temps.

 

A causa d‘aquesta situació, l’organització de Rovaniemi150 té un acord amb El Blog de Finlandia. Aquest acord consisteix en la reserva d’un nombre limitat d’habitacions i cabanes a l’hotel Pohjanhovi Polar Rooms (antic hotel Cumulus) i al Chalet Hotel Rovaniemi (antic Ounasvaara Pirtit) per als participants i els seus acompanyants.


L'hotel Pohjanhovi Polar Rooms està situat al bell mig de la ciutat, a 300 metres del punt de sortida de la cursa. Té habitacions àmplies per garantir el descans abans i després de la competició. També disposa d'un bar molt acollidor al vestíbul perquè us relaxeiu i us pugueu reunir amb altres participants abans del gran dia. Així mateix té a la vostra disposició una àmplia sala per guardar la bicicleta o el pulka i poder organitzar el material amb tranquil·litat.


El Chalet Hotel Rovaniemi està situat a 3 quilòmetres del centre de la ciutat, al peu de l’estació d’esquí. Està format per cabanes de 28 m2 ben equipades amb sauna, cuina, Wi-Fi i TV, i aptes per allotjar fins a quatre (4) persones. Els llençols i les tovalloles estan incloses.

QUATRE (4) NITS D'ALLOTJAMENT a ROVANIEMI: 18.-22.2.2016

El preu per Pohjanhovi Polar Rooms inclou:

- 4 nits a l’hotel.

- 4 esmorçars de bufet.

 

Les prix pour Chalet Rovaniemi incluent:

- 4 nits.

- 4 esmorçars debufets.

- Els llençols, les tovalloles i la neteja final.

 

Reserves: Les reserves s'han de fer abans del 20 de gener 2016.


Cancel.lacions: Fins 30 dies abans de l'arribada no ni haurà cap  recàrrec.


Per fer les reserves, si teniu alguna pregunta o necessiteu més informació, contacteu amb: reservas@elblogdefinlandia.com

RANTASIPI POHJANHOVI POLAR ROOMS HOTEL

CHALET ROVANIEMI STANDART APARTMENT

 

 

INFORMACIÓ - EQUIP - REGLAMENT - INSCRIPCIONS - EL FRED - ALLOTJAMENT - LLOGUER PULKA